Menu
Kosár

Nagyköveteink

Gold-Sierra kennelKedves Látogató!

Gold-Sierra kennelünket 1994-ben alapítottuk.

Az elmúlt 26 évben sok francia bulldogunk érkezett versenyezni országokba ahol már több mint 100 Champion címet értek el a világ minden táján.

A MEOESZ 3 X -os "Aranykoszorús Mestertenyészet" illetve több évben "Az Év Tenyésztője" címekkel ismerte el munkánkat.
Kiskutyáink családi körülmények között nevelkednek ami az új tulajdonosok keresésénél is fontos szempontnak tartunk.

Szeretnénk ha minden kiskutyánk megtalálná azt az otthont,ahol szeretett családtagként akár kiállításon is megállják a helyüket.

Kutyáink egészségére nagy hangsúlyt fektetünk amit egészségügyi szűrésekkel igyekszünk jobbá tenni úgy mint patella vizsgálat illetve doppleres szív ultrahang szűrés.Genetikai vizsálatokból DM és HC szűréseket végzünk.

Számomra nagyon fontos a mozgás ezért kutyáink naponta 2x egy órát vannak mozgatva ami segít az izomzat kialakításában illetve a megfelelő légzés szelekciójában.

Az elmúlt negyed évszázadban a Gold-Sierra család folyamatosan gyarapodott és reméljük tovább nőni fog olyan emberekkel akik a szívükbe fogadják ezt a csodálatos fajtát.

Szeretettel! :

Tatár Henriett

(állategyészségügyi és állattenyésztői technikus)http://www.goldsierra.hu/
https://www.facebook.com/GoldSierraFrenchBulldogs/

Hermoso La NocheAz állatok szeretetét Édesapámtól kaptam.

Kisiskolásként szinte minden állatkereskedésben kapható állatkát tartottam, tenyésztettem a Ferenc körúti kis szobámban.

Ha jól emlékszem 50 fillér volt a belépő.

A szomszédok nem mindíg voltak boldogok amikor a bérház tetején sétáló kiskakasom kukorékolására keltek fel.Anyu sem örült a hűtőszekrény mögött bujtatott kispatkányomnak.... De kafa volt a kiszökött vadászgörény és kisróka története is.-)

Megtanultam, hogy ha bármilyen állatot tartunk, akkor kötelesek vagyunk neki mindenből a legjobbat biztosítani. A színek öröklődését is már gyerekként tanulmányoztam.

Roppant büszke voltam, amikor Édesanyámnak előre megmondtam, hogy egy barna anya aranyhörcsög és egy fekete apa aranyhörcsögtől született kis hörik milyen arányban és milyen színűek lesznek.

De voltak bicolor xiphóim és tricolor guppijaim is....🙂

Az első kutyámat 13 évesen vittem haza a tenyésztőjével együtt... A szülői engedélyt nagy nehezen megkaptam utólag...

Ő Wendy nevű törzskörnyvezett simaszőrű foxterrier volt. Utána a zebrapinty eladásból összegyűlt zsebpénzemből vettem egy szép kant is, aki a Jack nevet kapta. Az eredmény négy gyönyörű törzskönyvezett kölyök lett, akik teljesen szétszedték az egész lakást. Ekkor már mindenki tudta: „KUTYÁS” leszek.

Nagyon szerencsés vagyok, mert a hobbim lett a szakmám (díszakváriumok telepítése és karbantartása).

Munkám mellett mára fő elfoglaltságom lett a kis kezdő tenyészetem gondozása és fejlesztése.http://www.hermosolanoche.hu/
+36 70 3696146

Nagyköveteink

Cookie nyilatkozat
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.