Menu
Kosár

Dogoteka

Dogoteka
A CortiAdapt egy szuper táplálékkiegészítő készítmény, folyadék formájában, kutyák és macskák részére. Használata kimondottan javasolt, az egészséges bőr és szőrzet fenntartására.A CortiAdapt kutyák és macskák számára kifejlesztett készítmény, amely olyan gyulladással járó betegségek megelőzésére aj..
12,100 Ft
Nettó ár:12,100 Ft
ÚJ kiegészítő takarmány kutyák és macskák számára, amelyet a bélrendszer védelmére fejlesztettek ki. Összetétele gazdag esszenciális olajokban, amelyek természetes kivonatokkal társulnak, ezáltal antiszeptikus, emésztést javító és antioxidáns funkcióinak köszönhetően hozzájárul a belek egészséges ál..
18,980 Ft
Nettó ár:18,980 Ft
DogoMilk szamársampon a Gazdik és Kedvenceik részére kifejlesztett bőr- és szőrtisztító sampon. Hatékonyan tisztít, ápolja a bőrt, ugyanakkor a PH-nak köszönhetően az emberi bőrnek is megfelelő. A szamártej az ősi időkből jól ismert, mint kiváló bőrpuhító és tápláló gyógyír. Vitamin tartalmának kösz..
5,906 Ft
Nettó ár:5,906 Ft
Speciális táplálkozási célú táplálékkiegészítő készítmény kutyák és macskák számára ( PARNUT). Ajánlott a bélflóra mikrobiális egyensúlyának fenntartására.A Lactoadapt táplálékkiegészítő készítmény hasznos mind étkezési, éghajlati és táplálkozási stressz esetén. Különösen indokolt olyan akut rendell..
7,620 Ft
Nettó ár:7,620 Ft
Multiadapt egy olyan többfunkciós táplálékkiegészítő készítmény, amelyet az immunrendszer védelmére fejlesztették ki, az anyagcsere és az izmok regenerálódásának támogatására szolgál.- A napi táplálék kiegészítéseként  segíti a bőr és a szőrzet kiváló kondíciójának fenntartásást.- Fizikai terhelésne..
8,255 Ft
Nettó ár:8,255 Ft
Közepes méretű kutyák és macskák számára kifejlesztett étrendkiegészítő tabletta, amely a csontrendszer megfelelő működésének megőrzésére szolgál. Természetesen kistestű Kedvencek is használhatják, akár csökkentett adagolással.Ízület védelem, fájdalom- és gyulladáscsökkentés- Ízületi degenerációs pr..
9,906 Ft
Nettó ár:9,906 Ft
Növésben lévő kutyák és macskák számára kifejlesztett étrendkiegészítő tabletta.Segíti a növekedési életszakaszban lévő kutyák és macskák harmonikus csont és ízületfejlődést.- A növekedési életszakaszban lévő kutyák és macskák harmonikus csont és ízületfejlődésének segítésére- Fiatal állatok ízülete..
15,113 Ft
Nettó ár:15,113 Ft
Nagytestű kutyák számára kifejlesztett étrendkiegészítő tabletta, amely a csontrendszer megfelelő működésének megőrzésére szolgálÍzület védelem, fájdalom- és gyulladáscsökkentésJAVALLATOKA fizikai aktivitásnak kitett kutyák funkcionális ízületműködésének megóvására Ízületi degenerációs problémák meg..
26,543 Ft
Nettó ár:26,543 Ft
A soft pad butter egy rendkívül jótékony, aktív összetevőkben GAZDAG VAJ, Kedvencünk bőrének ápolására és védelmére. A terméket kifejezetten az egészséges bőr védelmére, gyógyítására és annak helyreállítására fejlesztették ki. A természetes hidratáló, bőrpuhító és lágyító hatóanyagoknak köszönhetően..
5,715 Ft
Nettó ár:5,715 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
Cookie nyilatkozat
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.