Menu
Kosár

Dogoteka

Dogoteka
Takarmánykiegészítő paszta kutyák részére, nagyobb fizikális vagy pszichés terhelés esetén, mint pl.: kiállítás vagy sport.Kifejezetten olyan kutyáknak tervezték, melyeknek azonnali és hatékonyan felhasználható energiára van szükségük. Kimondottan ajánljuk: - Sport vagy munkakutyáknak - Bet..
4,120 Ft Nettó ár:4,120 Ft
A CortiAdapt egy szuper táplálékkiegészítő készítmény, folyadék formájában, kutyák és macskák részére. Használata kimondottan javasolt, az egészséges bőr és szőrzet fenntartására. A CortiAdapt kutyák és macskák számára kifejlesztett készítmény, amely olyan gyulladással járó betegségek megelőzésér..
12,100 Ft Nettó ár:12,100 Ft
ÚJ kiegészítő takarmány kutyák és macskák számára, amelyet a bélrendszer védelmére fejlesztettek ki. Összetétele gazdag esszenciális olajokban, amelyek természetes kivonatokkal társulnak, ezáltal antiszeptikus, emésztést javító és antioxidáns funkcióinak köszönhetően hozzájárul a belek egészséges ál..
18,980 Ft Nettó ár:18,980 Ft
DogoMilk szamársampon a Gazdik és Kedvenceik részére kifejlesztett bőr- és szőrtisztító sampon. Hatékonyan tisztít, ápolja a bőrt, ugyanakkor a PH-nak köszönhetően az emberi bőrnek is megfelelő. A szamártej az ősi időkből jól ismert, mint kiváló bőrpuhító és tápláló gyógyír. Vitamin tartalmának kösz..
4,650 Ft Nettó ár:4,650 Ft
A szaporodás biológiai folyamatot előkészítő és segítő készítmény. A FertiAdapt speciálisan az állatok szaporodásának támogatása céljából lett kifejlesztve, hogy a vemhesség előtt és közben is megfelelő tápanyaggal lássa el az állatot.     1,5 grammos tabletta alkotóelemeinek ..
18,200 Ft Nettó ár:18,200 Ft
Speciális táplálkozási célú táplálékkiegészítő készítmény kutyák és macskák számára ( PARNUT). Ajánlott a bélflóra mikrobiális egyensúlyának fenntartására. A Lactoadapt táplálékkiegészítő készítmény hasznos mind étkezési, éghajlati és táplálkozási stressz esetén. Különösen indokolt olyan akut ren..
6,650 Ft Nettó ár:6,650 Ft
Multiadapt egy olyan többfunkciós táplálékkiegészítő készítmény, amelyet az immunrendszer védelmére fejlesztették ki, az anyagcsere és az izmok regenerálódásának támogatására szolgál. - A napi táplálék kiegészítéseként  segíti a bőr és a szőrzet kiváló kondíciójának fenntartásást. - Fizikai te..
7,900 Ft Nettó ár:7,900 Ft
Közepes méretű kutyák és macskák számára kifejlesztett étrendkiegészítő tabletta, amely a csontrendszer megfelelő működésének megőrzésére szolgál. Természetesen kistestű Kedvencek is használhatják, akár csökkentett adagolással. Ízület védelem, fájdalom- és gyulladáscsökkentés - Ízületi degener..
7,800 Ft Nettó ár:7,800 Ft
Növésben lévő kutyák és macskák számára kifejlesztett étrendkiegészítő tabletta. Segíti a növekedési életszakaszban lévő kutyák és macskák harmonikus csont és ízületfejlődést. - A növekedési életszakaszban lévő kutyák és macskák harmonikus csont és ízületfejlődésének segítésére - Fiatal áll..
11,900 Ft Nettó ár:11,900 Ft
Nagytestű kutyák számára kifejlesztett étrendkiegészítő tabletta, amely a csontrendszer megfelelő működésének megőrzésére szolgál Ízület védelem, fájdalom- és gyulladáscsökkentés JAVALLATOK A fizikai aktivitásnak kitett kutyák funkcionális ízületműködésének megóvására  Ízületi degenerációs p..
20,900 Ft Nettó ár:20,900 Ft
A soft pad butter egy rendkívül jótékony, aktív összetevőkben GAZDAG VAJ, Kedvencünk bőrének ápolására és védelmére. A terméket kifejezetten az egészséges bőr védelmére, gyógyítására és annak helyreállítására fejlesztették ki. A természetes hidratáló, bőrpuhító és lágyító hatóanyagoknak köszönhetően..
5,500 Ft Nettó ár:5,500 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)
Cookie nyilatkozat
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.