Menu
Kosár

Pólók

Pólók
Márka: Masha&Co.
Masha&Co. egyik legújabb darabja, a bébi cápás ujjatlan póló, hisz nagyon szerettétek az eddigi cápás mintáinkat is, ez mégis kicsit másabb, melyben biztosan a legegyedibb külsejű lesz Kedvenced. Ebben a pólóban biztosan kényelmesen érzi majd magát, hisz az anyaga is nagyon könnyű, kellemes viselet...
6,000 Ft Nettó ár:6,000 Ft
Márka: Masha&Co.
Masha&Co. egyik legújabb darabja, Berta kedvence, egy pink ujjatlan póló, melyben biztosan a legegyedibb külsejű lesz Kedvenced. Ebben a pólóban biztosan kényelmesen érzi majd magát, hisz az anyaga is nagyon könnyű, kellemes viselet. Klasszikus bebújós, így csak egy mozdulat, és már rajta is van a p..
6,000 Ft Nettó ár:6,000 Ft
Márka: Masha&Co.
Mostantól elérhető az egyik legcukibb pólónk, a cserkós póló, a Nyuszi-buci kollekcióból! Szuper vidám, élénk színű kis felső! Pihe-puha tapintású,Kedvenced garantáltan imádni fogja! - 4 méretben elérhető, L-es mérettől egészen 3XL-es méretig - 30 fokon mosható, vasalás nem ajánlott! - e..
4,800 Ft Nettó ár:4,800 Ft
Márka: Masha&Co.
Nyilván nálatok is megvan a sorrend, ki a házban a főnök, aki valljuk be sok esetben a Kedvencünk! Ez a pamut póló,tökéletes választás a nyári időszakra is, illetve nagyon menő egy hám alatt is. Könnyű a tisztítása, 30 fokon gépben mosható. ..
5,000 Ft Nettó ár:5,000 Ft
Márka: Masha&Co.
Masha&Co. egyik legújabb darabja, a KAJAverzum ujjatlan póló, melyben biztosan a legegyedibb külsejű lesz Kedvenced. Ebben a pólóban biztosan kényelmesen érzi majd magát, hisz az anyaga is nagyon könnyű, kellemes viselet. Klasszikus bebújós, így csak egy mozdulat, és már rajta is van a póló. Ezáltal..
6,000 Ft Nettó ár:6,000 Ft
Márka: Masha&Co.
Masha&Co. egyik legújabb darabja, a képregény designnal nyomott, ujjatlan póló, melyben biztosan a legegyedibb külsejű lesz Kedvenced. Ebben a pólóban biztosan kényelmesen érzi majd magát, hisz az anyaga is nagyon könnyű, kellemes viselet. Klasszikus bebújós, így csak egy mozdulat, és már rajta is v..
6,000 Ft Nettó ár:6,000 Ft
Márka: Masha&Co.
Masha&Co. egyik legújabb darabja, gyerekkorunk egyik kedvenc játéka által ihletett, kicsi lego ujjatlan póló, melyben biztosan a legegyedibb külsejű lesz Kedvenced. Ebben a pólóban biztosan kényelmesen érzi majd magát, hisz az anyaga is nagyon könnyű, kellemes viselet. Klasszikus bebújós, így csak e..
6,000 Ft Nettó ár:6,000 Ft
Márka: Masha&Co.
Mostantól elérhető az egyik legcukibb pólónk, a Nyuszi-buci kollekcióból! Szuper vidám, élénk színű kis felső! Pihe-puha tapintású,Kedvenced garantáltan imádni fogja! - 4 méretben elérhető, L-es mérettől egészen 3XL-es méretig - 30 fokon mosható, vasalás nem ajánlott! - elasztikus, könny..
4,800 Ft Nettó ár:4,800 Ft
Márka: Masha&Co.
Mostantól elérhető az egyik legvagányabb pólónk, a Nyuszi-buci kollekcióból! Szuper vidám, élénk színű kis felső! Pihe-puha tapintású,Kedvenced garantáltan imádni fogja! - 4 méretben elérhető, L-es mérettől egészen 3XL-es méretig - 30 fokon mosható, vasalás nem ajánlott! - elasztikus, kö..
4,800 Ft Nettó ár:4,800 Ft
Márka: Masha&Co.
Mostantól elérhető az egyik legcsajosabb pólónk, a Nyuszi-buci kollekcióból! Szuper vidám, élénk színű kis felső! Pihe-puha tapintású,Kedvenced garantáltan imádni fogja! - 4 méretben elérhető, L-es mérettől egészen 3XL-es méretig - 30 fokon mosható, vasalás nem ajánlott! - elasztikus, kö..
4,800 Ft Nettó ár:4,800 Ft
Márka: Masha&Co.
Masha&Co. egyik legújabb darabja, a smiley mintás ujjatlan póló, vagány és vicces minta, ez mégis kicsit másabb, melyben biztosan a legegyedibb külsejű lesz Kedvenced. Ebben a pólóban biztosan kényelmesen érzi majd magát, hisz az anyaga is nagyon könnyű, kellemes viselet. Klasszikus bebújós, így csa..
6,000 Ft Nettó ár:6,000 Ft
Márka: Masha&Co.
Masha&Co. egyik legújabb darabja, a virágos-koponyás ujjatlan póló, melyben biztosan a legegyedibb külsejű lesz Kedvenced. Ebben a pólóban biztosan kényelmesen érzi majd magát, hisz az anyaga is nagyon könnyű, kellemes viselet. Klasszikus bebújós, így csak egy mozdulat, és már rajta is van a póló. E..
6,000 Ft Nettó ár:6,000 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
Cookie nyilatkozat
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.